Δώστε μια μοντέρνα αίσθηση στον χώρο σας.

Πλέον τα roller είναι το είδος σκίασης που συναντάμε όλοενα και περισσότερο σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Είναι η πιο μοντέρνα λύση όσο αφορά την αισθητική τους και την πρακτικότητα τους. Ταιριάζει σε όλα τα στυλ και υπάρχουν υφάσματα για όλα τα γούστα.

Ρολοκουρτίνες Εκτυπώσεως

Τα roller εκτυπώσεως μπορούν να ζωντανέψουν οποιαδήποτε εικόνα επιθυμείτε ! Υπάρχει μια άπειρη συλλογή από εικόνες που μπορείτε να επιλέξετε και διάφορες υφές για να διαλέξετε την φωτεινότητα που θέλετε να έχει ο χώρος σας. Είναι ιδανικές για παιδικά δωμάτια,  επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες που χρειάζονται λίγο περισσότερο χρώμα για να σπάσουν την μονοτονία.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τα διαθέσιμα σχέδια. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας για περισσότερα σχέδια και συνδυασμούς.

Ρολοκουρτίνες Μονόχρωμες

Για όσους θέλουν μια πιο minimal έκδοση σκίασης τα μονόχρωμα είναι η ιδανική λύση. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε μονόχρωμα roller -διάτρητα, μερικής συσκότισης, πλήρης συσκότισης, σε πολλές υφές -και πολλά αλλά που θα βρείτε στο κατάστημα μας.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω όλα τα διαθέσιμα  χρώματα και μεγέθη. Για ακόμα περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε το κατάστημα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρολοκουρτίνες Εμπριμέ

Το κατάστημα μας διαθέτει μεγάλη γκάμα από εμπριμέ roller για εκείνους που θέλουν να εντυπωσιάσουν και να δώσουν μια διαφορετική πνοή στον χώρο τους και ταυτόχρονα να διατηρήσουν την καλαισθησία της διακόσμησης της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω όλα τα διαθέσιμα σχέδια. Για ακόμα περισσότερες επιλογές επισκεφθείτε το κατάστημα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρολοκουρτίνες Διπλές

Τα διπλά roller είναι η πιο μοντέρνα έκδοση τους . Για επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες, δίνουν την δυνατότητα μερικής και πλήρους σκίασης. Ιδανική λύση για εκείνους που επιθυμούν τους φωτεινούς χώρους αλλά και κάποιες ώρες της ημέρας  θέλουν το σκοτάδι χωρίς να χρειάζεται να υπομένουν το έντονο φως.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω τις διαθέσιμες λύσεις που προσφέρουμε. Για περισσότερες επιλογές επισκεφθείτε το κατάστημα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.